måndag 20 februari 2017

Krock i Källby igen.

Var i morse ute en sväng med cykeln och i närheten av brandstation då det blev ett hiskeligt pådrag där.. Vet inte om det var tre eller fyra ambulanser som drog iväg.. Hade inte full uppsikt över området.. Men ett jäkla tjutande av sirener var det.. I alla fall lät det så..
När man sedan kollar media så kan man läsa att minst två personbilar samt en långtradare är inblandade och att två verkar det som har fått tas till sjukhus.. Vilka skador man fått har ännu inte framgått..
En lastbil och två personbilar ska vara inblandade i olyckan och enligt uppgifter har två-tre personer, som färdades i personbilarna, förts till sjukhus med nack- och buksmärtor. Personbilarna ska ha frontalkrockat med varandra, enligt polisen..
Senare såg jag bärgningsbilen troligtvis med de krockade bilarna när han körde förbi Änghagsområdet och det såg inte ut som om de kunde repareras..
Vad som orsakat olyckan är ännu oklart eller som sagt vilka skador på människor det blivit, det blir väl en senare uppgift..
Saneringen gick snabbt och redan efter någon dryg timma kunde trafiken släppas på och skall nu flyta på..
Uppdaterat.
Enligt uppgifter skall de som fördes till sjukhus inte fått så allvarliga skador..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...