lördag 18 februari 2017

Inbrott i ur och skur!

Verktygsstölder runt om i närområdena.. Inbrott i containrar och andra inbrott, det verkar vara lukrativt.. Och tydligen är det svårt att skydda sig..
Nu pågår ett relativt stort bygge på Lidåker där PEAB bygger tre höghus, undrar när det är dags för påhälsning där? PEAB hade ju besök när man byggde på Tusenfotingen och där fungerade inte larmen tror jag.. Kanske man skall kolla upp dem här på Lidåker..
Där ligger det betydligt mer avskilt än vad det gjorde på Tusenfotingen där bor det folk precis runt om.. Ändå kunde man bryta sig in i låsta containrar..
Vi får väl se hur länge det dröjer innan något mer händer på en byggarbetsplats t.ex. När jag jobbade på byggen var det flera byggbolag som valde att inte försäkra en del maskiner för det var för dyrt.. Man chansade på att inget händer, på vissa ställen hade man Securitas men det är ingen garanti, långt ifrån och så är det inte gratis heller..
Kanske man skulle kalla ut Hemvärnet för att skydda egendom i fosterlandet..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...