tisdag 28 februari 2017

Det finns annat än reningsverk.

Även om ett reningsverk är av behov så finns det ändå annat för vårt väl och ve..
Det verkar som om Billinge området det som är friluftsområde kommer att byggas ut massivt och bli en attraktion för många.. Då har man ett bra äventyrsbad och ett påkostat rekreationsområde som vida överträffar Lidköping.. Skövde är större än Lidköping men inte med så jäkla mycket att det motiverar en sådan utklassning vad gäller dessa områden.. Lidköping har kostat på sig en renovering av Framnäs utomhusbad medan inomhusbadet får sporadisk lappning och lagning..
Hade vi inte haft Villa då kunde vi se i stjärnorna efter Sparbanken Arena, Någon större scen då för underhållning? Njaaa.. Idrottens hus? Njaaa.. Uppgradera idrottsanläggning, nej för tusan då får man fälla träd.. Många saker är ljumna eller rent av idiotiska..

Men värmeverk, reningsverk, ny elcentral, tillsammans miljardbelopp, då jäklar jämförs det inte med andra utgifter som när man skall bygga för vår förnöjelse..
Men det är väl tidens gång, vi har svårt att lämna Törnrosa slottet vi sitter i.. Men vision Lidköping är optimistiska.. Friskvård både för kroppen och psyket är viktigt och alla vill inte träna på gym, eller har råd..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...