fredag 24 februari 2017

Den långdragna slussfrågan.

Nya slussar och fortsatt Vänersjöfart är av största vikt för näringsliv och miljö i vårt område. Det säger kommunerna i Västra Götaland och Värmland.. Det sägs att kommunerna är inne i en period av intensivt lobbyarbete..
Men att göra något åt att de egensinniga politikerna i Göteborg gav fan i Vänern och byggde sin lågbro klarade man inte av..
Vad får dem att tro att det kommer att satsas på nyttotrafiken på Vänern annat än med vackra ord? När det inte rör Göteborg skiter de i Vänern annat då än för att de skall gå upp och nöjessegla..
Vi vill träffa generaldirektörerna för Trafikverket och Sjöfartsverket säger lobbyisterna.. Aj då, träffa generaldirektörer!! Det låter oroväckande, kolla om ni har en bra sjötomt att erbjuda nästan gratis..
Annars kanske man som fartyget nu i Lilla Edet går på grund.. Ett lastfartyg har gått på grund strax norr om slussen i Lilla Edet.. Lastat med spannmål från Lidköping.. Sjöfartsverket, Kustbevakningen och Transportstyrelsen finns på plats..

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...