lördag 18 februari 2017

Cirkus Hamnstad.

Länsstyrelsen i Vänersborg är elaka mot Lidköping och Hamnstaden och vill inte spela med.. Länsstyrelsen godkänner i dagsläget inte en detaljplan för Hamnstaden förrän avloppsreningsverket är helt stängt.. Går det inte att bara ge fan i Länsstyrelsen då? Vi är visserligen inte Göteborg som alltid får som man vill, men ändå..
Lite olydnad vore väl bra mot dessa byråkrater och göteborska rövslickare.. Men så går det inte till i den politiskt korrekta världen.. Men klart som någon överraskning för politikerna i Lidköping borde det inte kommit..

Kan det var ett led i psykningen mot Villa bandyklubb tro att passa er om ni vill ha någonstans att bosätta er villaspelare efter karriären.. Så lugna ner er mot Vänersborg..
Skulle jag vara Villaspelare blev jag ännu mer förbannad och spöade Vänersborg tvåsiffrigt :) Även om det inte är deras fel att det sitter en super-byråkratisk länsstyrelse i den stan.. Men passa er snart tar Göteborg över den rollen också liksom man tar över och försvårar för nyttotrafiken på Vänern..

Så det ser ut som några hus i området kallat Hamnstaden inte kommer på länge ännu. Var det i början av 2000-talet det kom på tal om en hamnstad? Nu verkar det som om höghusen på området där Lidens handelsträdgård nu ligger blir färdigt innan.. Så det blir väl till att se samma syn på området runt småbåtshamnen ett bra tag till..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Nivån i Vänern.

Tyckte väl när jag gick efter Vänerkanten vid Framnäs att nivån såg låg ut och så läste jag att man i förebyggande syfte hade ökat utsläppst...