tisdag 28 februari 2017

Bästa kaffet.

Göteborgsföretaget da Matteo kan nu stoltsera med Sveriges bästa kaffe.. I svenska kaffemästerskapen tog företagets medarbetare hem första plats i fyra av fem kategorier..
Vem bryr sig egentligen!! Lidköping är ändå en kaffestad av stora mått och behöver inte ha några tävlingar för att bevisa det.. Vill du ha en fika med kaffe finns det otaliga ställen i stan och även specialister som Espresso House på Stenportsgatan..
Men det finns många varianter, vill du ha billigt kan du sätta dig på Willys för tio kronor med kanelbulle till saftiga priser som t.ex. Rådhuset, Emelies café.. Klar miljön skiljer en del.. Men någon "Barista" från Lidköping lär inte vinna något pris, det är de större städerna förunnat.. Men som sagt vem bryr sig, jag är nöjd med det kaffet vi kan få här och tror inte att man skulle känna någon större skillnad mot dem i de fina kafferummen.. Så har man alltid "pannan" hemma också..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...