onsdag 11 januari 2017

Trygghetsboende.

Det står i media idag att det är tryck på trygghetsboende och folk som vill hyra där.. "Det är lång kö till trygghetsboende" enligt artikel..
Kanske chefen för vård och omsorg skulle ta sig ett snack med AB Bostäder som har tankar på att eventuellt hyra ut det gamla skattehuset till nyanlända istället för till trygghetsboende.. En av de bästa platserna för boende i stan.. Det öronmärker man inte även om det är tillfälligt.. Om man anser att trygghetsboende är öronmärkning kan man lägga ut det på den ordinarie hyresmarknaden..
Men trycket från äldre måste väl minst räknas som ett behov likställt med annat inom hyresmarknaden.. Och det är väl så att värna om de äldres boende efter avslutat tjänst inom arbetsmarknaden måste väl vara högt prioriterat!! Den respekten måste väl samhället kunna ge..
Man nämner inte skattehuset i artikeln så gör jag det här.. Se till att de som är på kö att hyra lägenheter får sin rättmätiga bostad, det gäller även skattehuset..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...