måndag 2 januari 2017

Strand blir Pinchos.

Nu kan vi läsa att den "nya" restaurangen "Pinchos" skall ta över där Strands restaurang nu finns.. Det är en app-restaurangkedja som etablerar sig i stan.. Om Strand restaurangen är en bra plats återstår att se.. Parkering finns i alla fall..
Eftersom det redan är en befintlig restaurang behövs det ingen större åtgärd annat då än om man vill ändra på inredningen.. Om det blir någon större förändring vet jag inte, de kommer tydligen ha lunchrestaurang på dagarna och på kvällarna blir det smårätter från hela världen i Pinchos anda, säger de som tar över verksamheten..
På vilket sätt det är tänkt som en app-restaurang är jag inte säker på men det har innan talats om att man skall kunna beställa genom en app.. Tidens tand så att säga.. I mars beräknas den öppna..
Högst upp ligger "Skybar" men om den är inget avgjort ännu.. Så ett nytt koncept eller vad man skall kalla det är på gång i en marknad som i Lidköping det finns mycket att välja bland, men nu är det ingen nyetablering bara som sagt ett nytt koncept..
Så nu kommer det tydligen en ny aktör hit till Strand, med nytt namn pInchos..
Arkivbild.

Kommer man att skicka upp en målare igen för att ändra namnet tro? Något måste väl synas att Pinchos finns där..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...