tisdag 17 januari 2017

Sommarjobbs-mässa.

Nu är det snart hög tid för er som vill söka sommarjobb även som semestervikarier på företag och i kommuner..
Kommunen söker 800 medarbetare till sommaren 2017 och nu är det hög tid att söka. Titta efter rubrikerna semestervikarier och säsongsarbete skriver man på sin hemsida..
Är man inte bunden till Lidköping så kan man kolla lite utanför.. För på onsdag den 25 januari är det jobbmässa för Västra Skaraborg..
Ca 30 företag och kommuner tar emot och erbjuder sommarjobb vid mässan som arrangeras av Arbetsförmedlingen.. Det kommer alltså att finnas ca 30 företag och kommuner representerade.. Men det är inte under någon längre tid.. Mässan är öppen mellan 13 och 15.. Nog hade man kunnat ha lite längre öppet..
Kanske räcker att få en överblick om vad som erbjuds och möjligtvis knyta några bra kontakter.. En del skaffar väl jobb på eget vis..
AF kryper ur sitt skal på Sockerbruket och ger några timmars information genom företag och kommuner.. Troligtvis mest ungdomar som söker sommarjobb, men kan vara en inkörsport för arbetslösa också..

Inga kommentarer:

Ny butil till Änghagen!!

Enligt NLT så kan en butik vara på gång till Änghagens handelscentrum där två lokaler vägg i vägg står tomma, sportbutiken Sportia och Sova ...