lördag 3 december 2016

Trafikplanering.

Trafikchefen i Lidköping verkar tydligen ge bilisterna huvudansvaret för att det under vissa tider i stan är fullknôkat med bilar. Och det är klart, någon självkritik är det inte tal om ifrån tjänstemannakollektivet i kommunhuset..

Vi i gubb-fika-gänget satt och pratade om detta och kom fram till om man gjort en rondell där Wennerbergsvägen går ut mot Källby-Götene vägen och där man förbjudit vänstersväng hade man sluppit en del trafik ut mot Skararondellen. Det är bara en bit av det som kallas trafikplanering men trafikchefen med NLT.s benägna hjälp väljer att gnälla mestadels på bilisterna..
Trafikchefen i Lidköping har också hotat med att dra in på parkeringsplatser på Rörstrandsparkeringen om inte bilisterna sköter sig, otroligt korkat. Så förbered er på att skaffa fordon med EN eller TVÅ hästkrafter då kan ni ta med lite hö till kommunkontoret på Skaragatan också..

Inga kommentarer:

Närakuten.

Då har man om jag fattat rätt stängt den jourcentral som fanns ute vid Ågårdsskogens vårdcentral då man idag öppnar i sjukhusets lokaler.. ...