lördag 10 december 2016

Sämre mat vid sjukhuset?

Västra Götalandsregionens servicenämnd har beslutat utreda hur maten skall lagas vid bl a Lidköpings sjukhus. Även caféet i anslutning till entrén kan vara på väg bort, kanske ersättas med automater meddelas det.. Det är väl klart att kan man försämra denna service och samtidigt vinna några kronor så ger väl servicenämnden sig själva en klapp på axeln..
Det skrivs att inget är bestämt, det vet i tusan om man tror på.. Man skall väl läcka lite och sondera reaktionerna.. Det gäller alla sjukhus i Skaraborg utom Skövde naturligtvis som kan komma att få förändringar i mathushållet..
Sakta men säkert klämmer man åt sjukhusen, här kan man väl äta kokt uppvärmd skinnpotatis.. Då kanske man blir medgörligare att anpassa t.ex. vårt sjukhus som ett förvaringssjukhus..
Nu har man i alla fall lagt ut lite pengar på vårt sjukhus med om och tillbyggnader så det är positivt.. Men nu är det upp till Västra Götalandsregionens servicenämnd att dra åt tumskruvarna så man inte tror att de sjukhusen utanför Skövde prioriteras..
Vi får vara uppmärksamma här i Lidköping och inte ge ens en fingertopp åt dessa politiska "kreatur" och tjänstemän.. Om detta på något sätt försämrar mathållningen på sjukhusen förutom skötebarnet Skövde då så låt dem veta att de lever..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...