söndag 18 december 2016

Minus 40 grader i USA.

Snö är vackert utan tvekan men jag hatar kyla, så lite snö vid jul och strax under nollan vore önskvärt.. Sedan efter nyår kan det få bli vår..br> En sak är då säker, får vi det väder som drabbar delar av USA nu så lär inte jag sticka ut näsan, kanske för att hämta posten då när man haft den "vänligheten att sätt in nya dörrar hos oss utan brevinkast vilket man flyttat till entrén..
USA då som alltid skall vara värst.. En vinterstorm drar över USA.. En av staterna som drabbats värst är Minnesota, med temperaturer som väntas närma sig 40 minusgrader för tillfället..
Meteorologerna har en förklaring – Polarvirvelns tidiga kollaps ligger bakom, säger en klimatolog.. Kan i värsta fall drabbas oss här uppe i nord i slutet av december.. Det vore en personlig katastrof, får i förebyggande syfte köpa mig ett par ordentliga långkalsonger och ordentliga sockar.. Bra mössa och vantar finns, ifall menar jag det blir långvarigt och man blir tvingad att sticka ut näsan en längre stund..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...