fredag 9 december 2016

Lisas mördare fick ledsagat sjukhusbesök.

GT:
"I början av oktober beviljades mannen som mördade Lisa Holm, i Blomberg den 7 juni förra året, utevistelse för ett besök på Danderyds sjukhus utanför Stockholm..
I beslutet från Kriminalvården framkommer det att Nerijus Bilevicius skulle bära fängsel under de fyra timmar som han beviljades för sjukbesöket..
"Bilevicius är i behov av hälso- och sjukvård som inte kan ske i anstaltens regi, varför skäl föreligger att bevilja utevistelse", skriver anstalten i beslutet. Det framkommer dock inte vilken typ av sjukdomstillstånd som 36-åringen skulle behandlas för. han lider av hudsjukdomen psoriasis.."


Jaha? Detta måste ske på kriminalvårdens ansvar, om något händer så bör åtskilliga huvuden rulla på kriminalvården.. Och inte att vi blir matade med massa ursäkter och där alla skyller på varandra..
Nerijus Bilevicius har flera gånger har hamnat i bråk på Norrtäljeanstälaten och satts i isoleringscell.. Så frågan är vilken specialbehandling han skulle ha, att behandla psoriasis måste väl en hudläkare kunna göra på anstalten.. Vad blir nästa steg? Skicka honom till solen på Bahamas? Eller tills expertklinik i Schweiz?
Nä troligtvis inte, men man blir väldigt frustrerad när man läser sådant HÄR . Någon RYMNING FÅR ABSOLUT INTE SKE...

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...