onsdag 21 december 2016

Julen 2016.

Nu är det dags att trappa ner bloggen och trappa upp julmaten plus vissa bestyr.. Så särskilt mycket inlägg lär inte komma fram till jul nu..
Kan också konstatera att låt hoppet om en vit jul falla för det lär vi inte få såvida vi inte reser ett antal mil norrut.. Är ingen älskare av snö men ändå ger den en viss stämning, speciellt vid denna tidpunkt.. Försök att finna glädje i julen.. Mina tankar går till er som av t.ex. sociala skäl inte tycker om julen, det kan vara ensamhet eller alkoholproblem.. Och tänk på att vara måttliga med alkoholen om barn finns med.. Det är som när vi skall köra bil, dessa två sakerna går inte ihop, vare sig med barn eller bil.. Vet ni dessutom med er att ert alkoholdrickande kan förstöra en fin julafton så låt bli, det är inte värt det..
Nu har jag varit moraliserande en stund men det är väl saker de flesta av oss som har normal logik kan förstå.. så vakna upp på juldagen och känn att den dagen är som andra då livet flyter på utan något tråkigt hänt på grund av alkohol..
Tyvärr kan tydligen inte Kung Bore hjälpa oss detta år med lite vitt på marken, men vi kan göra så gott vi kan ändå, vilken situation vi än befinner oss i så kommer det ett nytt år.. Idag är det vintersolståndet så från nu blir inte dagarna mörkare..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...