torsdag 8 december 2016

Hedvall slutar.

Då har vi kunnat se på Västnytt och läsa i lokalmedia att Kjell Hedvall kommer att avsluta sin kommunala politiska bana under nästa då han väl fyller 65 år..
Skall enligt uppgift varit aktiv i ca 23 år tror jag det var i kommunen och troligtvis längre än så sysslat med politik, först inom SSU om jag läst rätt.. Han har varit med har varit med i kommunfullmäktige sedan 1974, som kommunalråd vet i tusan..
Men nu skall det tydligen vara över och inom S får man nu leta efterträdare och det blir nog inte så lätt, flera har varit knappt ljumna när de tillfrågats.. Men inom S vet vi på riksnivå att ett nej snabbt kan bli ett ja.. För att vara politiskt korrekta vill man nog nu ha en kvinna..
I Lidköpings kommun har S ett långt maktinnehav på gott och ont om den trenden kan brytas nu får vi se.. Det är inte bara för ett nytt kommunalråd att ta plats, man bör fylla upp också..
Det nya kommunalrådet bör kunna hantera flera olika frågor säger man från S, trafikfrågan, (där behövs verkligen en annan hantering än för tillfället).. Att lämna jumboplatsen gällande företagsklimat, bygga och bo.. Och gärna att vi får ett nytt badhus som uppfyller kraven på ett badhus.. Och massor av andra frågor..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...