fredag 2 december 2016

En restaurang till.

Undrar om man har alla hästar hemma? Nu öppnar man en restaurang till i Lidköping, Pinchos!! Denna gång skall det vara något man kallar för App-restaurang, jösses..
Hos oss bokar du bord och beställer mat och dryck med en app i mobilen skriver man . Väljer du dessutom att betala i appen samlar du bonus! Menyn består av tapasrätter..
Sist jag räknade(orkar inte göra det igen) tror jag att jag fick det till ca 61 matställen i kommunen då även pizzerior och fik inräknat..
Och nu skulle det bli den 62:a på gång, mening den skall öppna någon gång nästa år då placeringen är färdig.. Och det är viktigt att det blir ett lättåtkomligt område.. Kanske inte centrum då om trafikchefen kan börja krångla till det med parkeringar och annat bilfientligt trams..
Det finns en sådan här app-restaurang i Skövde och på många andra ställen i Sverige.. Med Lidköping blir det då 37 stycken.. Tom lokal om man ändå skulle välja centralt är där "Direkten" innan var och där Expert huserade innan.. Men då måste man nog få större yta för den är inte stor i nuvarande lokaler.. Husvagn-Svennson som äger fastigheten ville ha en större kedja till lokalen och det finge man här om man löste det med ytan..
Men det finns väl andra möjligheter än i denna lokal och på Stenportsgatan och i dess närhet är det översållat med fika/matställen..
Där Nordea fanns innan flytten till Orionhuset finns det stor lokal.. Men då kanske restaurang Bakgården surnar till..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...