lördag 17 december 2016

Eddie Meduza.

Från något som katten dragit in till nästan kultur..
Nu skall Eddie Meduza hyllas med showen Gasen i bôtten på Stadsteatern i mars.. Läste inte vilken stadsteater men antar det är i Falköping..
— Det blir en hyllning till Eddie Meduza och Falköping. Tiden här betydde mycket för hans musikaliska utveckling, säger man..
Jag var väl ingen trogen lyssnare till herr Meduza men nog var hans låtar igång på flera kalas, mestadels med herrar då..
Så varför inte, det tillhör ju kulturen det också samtidigt som det är något befriande med denna typ av kultur, då man slipper den vanliga fis-förnäma kulturen som framförs av en riksbekant kulturelit, som för övrigt gärna vill tala om hur vi skall tänka också..
Nordman hör väl inte till fin-kulturen heller men är/var ändå populär och han hade/har sina belackare. Personligen har jag lyssnat betydligt mer på Nordman än Meduza.. Här framträder han på Framnäs köpcentrum..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...