lördag 3 december 2016

Äta ute.

Brukar kosta en del om man gör det ofta, inte alla kan få middag för 55 kr på Seniorcenter..
Brukar alltid gå och "prov-äta" när det öppnats ett nytt fika eller matställe så förra veckan var jag och gästade Espresso House, kostade lite men en väldigt trevlig miljö och det fanns lite smått och gott till erbjudande.. Ingen direkt middagsmat men tilltugg..
Denna lördag har jag tänkt att gå till Burger King och kolla, Där har man ätit innan på andra ställen så det blir väl ingen överraskning direkt, men måste ändå följa principen att alltid äta på ett nytt ställe i stan..
Denna stan har massivt med ställen att fika/äta på så ingen kan påstå att något saknas.. Nu kan vi läsa att under nästa år öppnar en restaurang till som heter "Pinchos".. En App-restaurang står det där man genom en app skall kunna beställa/boka bord och den skall visst erbjuda tapas-rätter.. Åt en gång tapas med vitlök/räkor, gott, gott..
Så det blir väl minst ett nybesök nästa år också tydligen var det nu öppnar.. Undrar vilket matställe som får lägga ner nästa gång, för inte kan väl denna massiva satsning i en stad av Lidköping storlek vara lönsam för en del..
Men det är inte våra problem man får öppna hur många man vill det är ju den enes bröd den andres ...

Spekulerade i en annan artikel om eventuell lokal för Pinchos restaurangen nästa år och påpekade att i huset där Nordea banken fanns så är det stor tom lokal, men där ligger restaurang Bakgården på ena gaveln.. Sedan finns det tom lokal där "Direkten" fanns och innan Expert, men där är det ingen större yta..
Man har intill Cubus i Kopparporten tagit upp hål i golvet ner till källaren och satt upp trappa samt hiss, men förlägga en restaurang i källaren utan fönster, det är frågan det..

Uppdaterat..
Får bli Burger King skyldig ett besök.. Aldrig jag ställer mig i dessa köer, får avvakta lugnare tempo..

Inga kommentarer:

Närakuten.

Då har man om jag fattat rätt stängt den jourcentral som fanns ute vid Ågårdsskogens vårdcentral då man idag öppnar i sjukhusets lokaler.. ...