tisdag 15 november 2016

Vara konserthus.

Vara har ett underbart konserthus, har inte personligen varit där men flera av mina vänner ger detta konserthus högsta poäng.. När detta skrivs har Magnus Uggla varit där och gjort succé..
Lidköping ligger här ljusår efter liksom man gör mot Skövde och badhus.. Vad är det för fel? Vi kan i media läsa hur billiga taxor vi har, visioner för framtiden vad gäller byggande är massiva i Lidköping och visst finns det kulturella anslutningar.. Men inte av de större måtten där vi kan gå man/kvinna ur husen för att förnöja oss.. Bandy till trots.. Vi har flera evenemang i stan, fint bibliotek, och andra inrättningar i det huset.. Men ändå saknar man en ändamålsenlig scen och ett badhus som inte är antikt.. Våra ungdomar skall väl inte behöva dra till Skövde eller Vänersborg som någon politiker sade för att roa sig med vattenlekar..

Nytt värmeverk och reningsverk i miljardklassen tillsammans är kanske en nödvändighet för stan, men en stad måste också erbjuda något för kroppen och sinnet under vintertid..
Lidköping är en underbar sommarstad, där är det inte många som slår oss.. Skickliga trädgårdsmästare med personal som gör att stan blommar.. Men tyvärr är en stor bit av året inte sommar och där finns en del att önska..
En strandpromenad som nu verkar ha löst problemet eller är på väg att göra det förbi villorna i Tofta.. Nu tar en sex månaders längtan vid för mig.. Sedan blir det promenad på bryggan av lärkträd..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...