onsdag 9 november 2016

Trump vinnare

Så har man blivit av med det mesta av huvudvärken sedan man drog i backen med huvudet före och en tids vistelse på sjukhus.. Som tur fann man inget allvarligt, en mindre hjärnskakning.. Så pass upp därute på trottoarerna, vissa av dem är inte underhållna..

Av två onda ting så.... Under min påbörjade konvalescens så kunde jag på natten mellan tisdag-onsdag konstatera händelse som inte har det minsta med vår byggd att göra, Trump blir ny president i USA..
Om det så småningom även kommer att påverka vårt land, vår byggd återstår att se.. Bevis på politikerförakt skrivs det om denna vinst.. Får se hur länge det dröjer innan Trump faller in i gamla kända spår.. Då lär inte hans tentakler nå hit till oss..
Han har hotat att skrota miljöarbetet, miljöåtagandet och sätta folk i arbete med infrastrukturen, broar vägar.. Inget med oss att göra, men börjar han med att sätta upp handelshinder, då!!!
Men knappast, det förlora med all säkerhet USA på också..

Inga kommentarer:

Nivån i Vänern.

Tyckte väl när jag gick efter Vänerkanten vid Framnäs att nivån såg låg ut och så läste jag att man i förebyggande syfte hade ökat utsläppst...