tisdag 29 november 2016

P-hus i centrum.

I Trollhättan räds man inte gnället, där förstår man att lättåtkomlighet för bilar är ett måste för handeln, vad än "tyckare" ylar om..
P-huset vid polishuset i Trollhättan får 200 nya p-platser och det blir inga bostäder på toppen.. Här i Lidköping ligger den frågan och värker i vanlig ordning.. Bakom Åhléns och intill Systembolaget är det tänkt något, man har gått ihop i något slags konsortium med olika byggherrar, men där är det på stället marsch..
Någon gång skall väl det hända något här också, vet inte om man är ovanligt tröga här i stan.. Var i Skövde häromdagen och där var det full ruljans på byggandet verkade det. På vägen ut mot sjukhuset i Skövde var det febril verksamhet.. Men klart här är snart Tusenfotingen färdig och Lidåker påbörjat, alltid något sa han som fick se Åmål..
När proppen reningsverk är klar då kör Hamnstaden igång och det blir ett tillskott.. År 2017 eller vad det var så drar långbänken Biltema igång.. Såg att 12.900 kvadratmeter mark på Kartåsen i närheten där Biltema skall bygga har fått något slags klartecken för Lidens Blommor & Trädgård AB.. Man var väl rädda att konkurrenten "Plantagen" var på gång intill Biltema..
Här bakom Åhléns är det tänkt något som möjligtvis inkluderar ett p-hus, fult ord för en del.. Omgiven av betonghus måste man värna om Dela Gardiestaden sägs det.. Och visst är de gamla husen där ett vackert inslag i stadskärnan men intill parkeringen ligger det inte så vackra hyreshus, dem kan man inte göra något åt.
Arkivbild.
Undrar hur många överklaganden och politiskt käbbel det blir om detta område, så skall man börja så gör det snabbt för det lär inte gå fort.. Överklaganden till Miljödomstolen och över borde knytas till en kostnad som man får tillbaka vid bifall, annars inte, säg 5-600 kr..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...