fredag 11 november 2016

När det regnar statlig manna

har Lidköping ingen sked.. 10 000 statliga jobb ska flyttas från storstäderna ut till landsbygden. Det är ett förslag från politiker från alla riksdagspartier, enligt Ekot..
Någon som ens har det minsta hopp om att Lidköping skall få den minsta smula av dessa statliga jobb låt det hoppet fara.. Lidköping är bara intressant när det gäller att ta bort statliga jobb.. Nu visserligen kors i taket bygger faktiskt staten om polishuset, det är väl nästan så man överansträngt sig..
– "Det vi behöver göra nu är att formulera en sammanhållen politik för Sveriges landsbygder, som innehåller tror jag både generella, men också riktade åtgärder," är det politiska tugget om det hela.. Och som säger, absolut inget..
Försäkringskassan, Skatteverket och pensionsmyndigheten är knappt en spillra vad det varit och Tingsrätten försvann också, fördelen är väl att det nu inte är så många mer arbetstillfällen staten kan ta bort för oss.
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Väder eller vad?

Det är väl satans så knepigt, idag skall det nästan bli sommarvärme men i morgon om prognosen stämmer vårvärme och kanske inte ens det.. Va...