torsdag 10 november 2016

Kameraövervakning.

När dumheten blir kvadratisk.. Sätta upp kameror är fult det i detta land.. Någon kan ju bli kränkt..
Vi läser att Polismyndigheten får avslag på sin begäran att sätta upp kameror vid det tillfälliga polishuset i Lidköping. Behovet av kameraövervakning överväger inte den enskildes intresse att bli övervakad, skriver kammarrätten i sitt beslut.....
Det är väl till största delen de som skall till polishuset samt lite mer, det kan väl inte vara någon form av integritetskränkande övervakning.. Korkat, men att vänta i detta land.. Då får man väl bara tillåta övervakning av den gatan där entrén ligger, Vinbergsgatan heter den väl, om det är så farligt med de andra.. Kanske man ser bort till Systembolaget!!!
Och vem känner sig övervakad om det sitter en eller flera kameror på polishuset? Det tas väl nästan som en logisk följd..
Det är väl inte livsviktigt med kameraövervakning här, men dock en säkerhetsåtgärd som knappast på något sätt kan krocka med de enskildas intresse.. Men det är inte första gången det är cirkus runt polishus i denna stad..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...