lördag 19 november 2016

Från en shop till en annan.

Nu är Waynes coffee shops tid sedan länge förbi på Stenportsgatan, gågatan.. Hörde att det egentligen aldrig kom över de röda siffrorna i omsättningen utan det gick knaggligt.. Men att öppna kafé i denna stad är inte lätt, även om det är en kaffetörstande stad.. Ingen behöver sakna ett fikaställe i centrum och de finns även ute på köpcentrumen.. Innan Waynes så fanns här "Gottisbutiken" eller vad den hette..

Som flyttade rakt över gatan, men det var tydligen inte till någon hjälp.. Nu är den butiken också borta med ledig lokal som följd.. Hoppas det inte blir ett nytt fikaställe..
Men att Waynes gick åt pipsvängen avskräcker tydligen inte Expresso House som plockar fram inventarier för fullt nu och lär väl inom en snar framtid öppna.. Man skriver: Espresso House är idag nordens största coffee shop-kedja med över 220 coffee shops fördelade på fyra länder; Sverige, Norge, Finland och Danmark.. Borde väl trygga för hyresvärden ett tag framöver.. Innan en ny ombyggnad kommer till stånd..
Kollade in lite och det såg ut som om man utökat lokalerna lite mot Galleri Graphica om man tagit lite av deras yta.. Samma hus som Waynes men nya skyltar.. Lycka till.. Fixa en bra "Barista" eller två...

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...