onsdag 16 november 2016

Dåligt AB Bostäder.

Jag personligen och andra med mig som jag talat med har haft tankar på att flytta till f.d. Skattehuset vare sig det blir trygghetsboende eller vanligt boende..
Men nu möts man av den dåliga nyheten att man även här har funderingar från bostadsbolagets sida att göra om "tillfälligt" till flyktingboende..
Man blir ganska frustrerad, bygga om (tillfälligt) ett av stans bästa lägen till flyktingboende, i det huset där som många av oss skulle kunna ansöka om lägenhet.. Där blir vi utestängda för styrd placering..
Tänk för pipsvängen om här AB Bostäder och släpp ut detta hus på ordinarie hyresmarknad.. Nu är ju Dela Gardie-park snart tomt igen så hyr in er där, redan godkänt för flyktingboende temporärt..
"Idén att låta huset bli trygghetsboende är inte övergiven" mässar AB Bostäders vd i NLT.. "Den finns kvar fortfarande, bara att boende för flyktingar går går före tillfälligt".. Man häpnar, tack för de decennier man bott hos er AB Bostäder, så skall vi degraderas i kön, när ett attraktivt läge kommer upp..
Här skall det bli hyreslägenheter på den ordinarie marknaden, fatta det AB Bostäder och inget annat..
Arkivbild.
Detta boende skall bli tillfälligt tills det blir fler lägenheter tillgängliga i kommunen skrivs det, jösses.. Tills 2022 då när Hamnstaden skall påbörjas? Eller bygg ett höghus till på Lidåker.. Tala med Alliansen de vill ha fler där..

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...