lördag 5 november 2016

Centrum ganska öde.

Trots lite butiker öppna i centrum kan jag inte påstå det var mycket folk framme, men klockan var inte mycket så det kanske kommer.. Torget var i alla fall helt öde på knallar, de få som kom till stan var väl där på fredagen..
Det är väl lite centrums dilemma att det är så svårt att få fram folk när det inte finns något extra att locka med. Trots bra butiker så räcker de tydligen inte i sig själva..
Såg att man nu ställt upp en "tomtebod" de som skänktes av Sparbanken vid Särnmarkspumpen.. Skall väl användas till något, men tyvärr inte en människa att fråga.. Men det kvittar, får tids nog reda på det..

3 kommentarer:

Anonym sa...

dåligt väder en orsak? sen stänger allt runt 14 tiden. yngre folket skulle nog tyckt att det vore bra om butikerna var öppna till tex 18.00.

Leif Johansson. sa...

Men även vid bättre väder är det ganska öde i centrum vissa dagar och vissa tider. Visst hade det gjort något om butikerna har öppet längre, men de vill ha något för den extra tid de får betala för. Och Lidköpingsbor verkar ha jäkligt svårt att gå spontant till centrum. Under sommaren lockar Vänerns stränder mer.

Anonym sa...

Tänk på varför skövde har mkt folk i centrum! comerce köpcentrum. tror att ett köpcentrum hade gjort en hel del för vårt centrum.

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...