torsdag 3 november 2016

Åter dålig reklam för Göteborg.

Göteborg utmärker sig igen som man gjort flera gånger tidigare.. Denna gång är det ingen lågbro som man tvingar på Vänersjöfarten från politiker och tjänstemän i den stan..

Utan åter en "härva".. Först var det muthärvorna med flera inblandade, en salig röra.. Sedan var det Canneshärvan med dyr representationsnota, där ett svart damplagg i storlek 40 kallades lunch. Sex flaskor mousserande vin klassades som frukostmat... Samt nu då misstänkte oegentligheter från tjänstemannasidan vad gäller upphandlingar till asylboende, med misstänkt jäv i 140 miljonklassen som skattebetalarna får betala för tomma platser med dyr månadshyra..
Man skulle tycka att den mentaliteten i Göteborg skulle självsaneras efter alla "affärer" men den verkar vara väl ingrodd.. Kan det vara på grund av tjänstemän där lång och trogen styrning av samma typ av politiker givit för mycket inavel tro?
Där du kilar min rygg så kliar jag din rygg mentaliteten fått råda istället för att kräva ansvar att följa kommunala normer..
Något är det i alla fall och vi får hoppas att Lidköping som haft samma form av långt politiskt styre länge inte döljer några tjänstemanna lik i garderoben.. Göteborg verka ju vara förlorat och tycks ha återfall i tvivelaktiga saker med jämna mellanrum.. Lidköping har haft små skärmytslingar av politiska mått men vad jag vet inget av Göteborgs dignitet..Förhoppningsvis är Lidköpings tjänstemän inte av typ inavel tillsatta av politisk tillhörighet eller släktskap..

Undrar hur länge de tjänstemän och politiker i Göteborg som försöker kämpa ärligt kan stå ut med att vissa drar deras arbete ner i skiten.. Verkar vara svårt i den stan att följa regler och förordningar för en del.

Inga kommentarer:

Fetta!

Vill man ha en specialdesignad registreringsskylt kostar det 5000, har läst om summan 6500 kronor också, vilken summa som är rätt vet jag i...