tisdag 4 oktober 2016

Vår bil!

Det är tusan till att vara bilägare. Är det inte skattepålagor på bensin och annat så kan man råka ut för kriminella handlingar..
Antingen bränner man ner bilar eller så blir det inbrott.. So nu senast här i stan där man natten mellan söndag måndag flera bilar fick påhälsning..
Inbrottsförsöken har enligt polisen ägt rum på Vändgatan och på Prostgatan. Det rör sig om minst tio fordon som ska ha blivit uppbrutna eller där tjuven har försökt att ta sig in.. Det är väl fan att man inte kan låta bli..
– Det känns som att någon har varit ute på en raid och fler bilägare kan ha drabbats men inte upptäckt det än, säger stationsbefäl hos polisen i Lidköping..
Då görs väl ett nytt försök snart igen, för respekt för andras egendom lär inte infinna sig. Och att någon gärningsman skall gripas är väl inte så troligt.. Och om så görs är de snart ute igen för nya äventyr.

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...