onsdag 12 oktober 2016

Stök på bibblan.

Nu är det gäng respektlösa ungdomar som stökar omkring igen på biblioteket.. Bland annat förstör de för de ungdomar som vill sitta där i tysthet och t.ex. studera.. Och för en annan som bara vill sitta och läsa en stund i lugn och ro..
Efter problem med stökiga ungdomar har Stadsbiblioteket åter tagit in väktare. Nu kortar de också öppettiden på fredagar.. Knepigt att det skall vara nödvändigt, går det inte att identifiera de som stökar och stoppa dem i dörren? När man ändå nu har väktare så borde väl det låta sig göras..
Därtill har de kontakt med andra enheter inom kommunen för att skapa en dialog med ungdomarna skrivs det.. Dialog? Det skall räcka med en tillsägelse sedan skall de bli portförbjudna.. Ibland tycker man att det visas större hänsyn till "förövare" än för de utsatta i detta land..
Om det bara är en klick som ställer till besvär så skall det väl inte vara så svårt att stävja dem, ta deras identitet och meddela föräldrarna, om dessa bryr sig..
Det var väl inte stök man hade tänkt sig på den nya bibblan när man flyttande från Orionhuset.. Men man får tro att det är övergående, sätt bara ner foten ordentligt så upphör dessa figurer med sin respektlöshet.. Då kan den stora massan som är där för att göra det man gör på bibblan fortsätta med sina aktiviteter..

Inga kommentarer:

Nivån i Vänern.

Tyckte väl när jag gick efter Vänerkanten vid Framnäs att nivån såg låg ut och så läste jag att man i förebyggande syfte hade ökat utsläppst...