torsdag 13 oktober 2016

Spik i köttbullar.

Vad är det för satans dåre som lägger ut mat med spikar i? Man tror det är avsett för hundar men även andra djur kan drabbas.. Man är inte tvingad att älska hundar, men att försöka skada dem är förkastligt..
I Vänersborg hittade hundägare fler preparerade köttbullar, denna gång med spik i.. Tänk om man stoppar i något gift som inte märks så tydligt..
Enligt polisen så var två personer ute och rastade sina hundar i Vänersborg när en av hundarna började äta på något som låg på marken.. En hundägare som blev misstänksam upptäckte att det var två köttbullar som var hopsatta med tre långa spik. Hundägarna kunde inte se om det fanns fler på marken, på grund av mörkret.. Undrar vad tanken var bakom detta? Eller denna "gärningsman" hade kanske inget att tänka med..
Det är illa nog att det sker i Vänersborg, så vi får hoppas det inte sprider sig till våra trakter.. Har personligen ingen hund men kan tänka mig att många skulle bli mycket illa berörda om deras hundar blev skadad av att ha ätit spik t.ex.
Få fast på denna människa är väl inte det lättaste men man kan väl hoppas, kanske någon vet något..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...