måndag 24 oktober 2016

Lidåkerbygget närmar sig.

Nu kan det inte överklagas mer till några rättsliga instanser sedan någon månad eller så tillbaka och det skall vara klart för byggandet..
Men inte hänger man på låset precis och har kört igång annat än lite staket och arbetsbodar.. Även om de rättsliga hindren är borta nu så glömmer man lätt de byråkratiska.. På det kan det bästa stupa..
Stupa lär det inte göra här på Lidåker och höghusen men byråkratin måste se till att den har att göra.. Hur skulle det annars se ut......
Men innan årets slut i alla fall har det sagts att bygget skall slippa ur det byråkratiska greppet och övergå i skarpt läge..
Då sker det som aldrig händer i byråkratins värld.. Då spikas ett "definitivt" datum då bygget skall vara klart, annars är det inte ovanligt med bötesbelopp för byggaren..
Ännu är det ingen byggaktivitet här ute på Lidåker att tala om.. Men det kommer och intresset för lägenheterna var bra läste jag.. Just nu i alla fall.

AB Bostäder säger att utöver bostäderna så kommer området även att innehålla bastu, relax, takterrass, övernattningslägenhet och gemensamhetslokal.. Inget av detta är gratis utan betalas av hyresgäster.. Antingen det läggs på bostäderna eller att någon hyr lokalen..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...