tisdag 18 oktober 2016

Ingen mer kebab.

Pizzerian och i samma hus bilvården totalförstördes i brand.. Larmet från SOS kom in strax efter två natten till tisdag den 18-okt och orsaken till branden är ännu okänd. Pizzerian ligger precis intill bensinstationen Ingo.. Och där ligger tankarna blottade för arbete med dem pågår.. Vet inte hur illa det var men nog kunde det blivit "en jävla smäll" om det hade gått åt pipsvängen..
Platsen var avspärrad såg jag för en teknisk undersökning förmodas och händelsen rubriceras som misstänkt mordbrand skrivs det.. Vi får väl så småningom veta..
Det är inte så mycket att göra åt detta hus, bara att riva ner det och bestämma sig vad man skall göra sedan. Något försäkringsbolag kommer väl kopplas in och det får väl beslutas om den delen som har drabbats mindre av branden skall bevaras.. Men denna del där pizzerian låg har gjort sin sista Kebab, i alla fall för en bra tid framöver..

Och som det såg ut innan där man nyligen hade startat en pizzeria.. Sedan en tid fanns där även en verksamhet som "rekondade" bilar i någon form.
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Nivån i Vänern.

Tyckte väl när jag gick efter Vänerkanten vid Framnäs att nivån såg låg ut och så läste jag att man i förebyggande syfte hade ökat utsläppst...