söndag 30 oktober 2016

Flera byggen på Lidåker.

Med fördröjning skall väl nu snart "höghusen" på Lidåker så sakta börja komma igång.. Men det är inte det enda bygget där..
Lite vid sidan av håller man som bäst på att uppföra ett enormt tält för att man skall vara skonade från väder och vind, framförallt från snö om vi nu får någon.. Tältet är byggt så att delar av tak-sektionen går att öppna så att man kan få in material som skall lyftas med kran den vägen, praktiskt och bra..
Det är till för att man skall oberoende av väder kunna bygga förskolan på Lidåker, den som egentligen skulle varit igån för ett bra tag sedan.. Kanske man då inte behövet detta skydd, vilket då måste kosta en del extra på grund av en överklagan där alla vissta att den inte skulle gå hem..
Det var inte ofta under min byggarbetar-period vi fick sådant här över oss. Då var det till att kämpa med väder och vind samt snön som lagt sig på morgonen på presenningarna.. Det är inget hus som står här utan ett skyddsskal..
Ett stort arbete bara att sätta upp detta skydd och tydligen bråttom för de jobbade idag på söndag också..

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...