fredag 28 oktober 2016

Fem månaders byråkratisk handläggning!

Länsstyrelsen kommer att behöva minst fem månader för att fatta beslut om det överklagade bygglovet för de två flerbostadshusen på den så kallade Bullerbytomten i Skara..
Det är så man baxnar.. Att byråkratin behöver tid visste man men detta är löjligt.. Skriv asylboende på ansökan så skall ni se hur fort det går.. Då MÅSTE man få fram bostäder snabbt.. Här i stan vill man bygga modulhus på gräsplan intill Fredriksdalskolan och det går väl snabbt igen även om det betyder problem för skolans utveckling.. Den ena handen i kommun vet inte vad den andra vill..
Och att Länsstyrelsen skulle prioritera något i våra trakter, det vore väl konstigt. Bara när det är negativt prioriterar man därifrån.. Inte generellt skall skrivas men man får tanken ibland..
Om det överklagas där på gräsplan undrar om det tar fem månader.. När grannar överklagade boendet på De la Gardie-park tog det väl inte mer än dryga två veckor innan det avslogs..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...