söndag 16 oktober 2016

Clowner som skrämmer.

Vad är det för dårar som sminkar eller tar på sig clown-masker och skrämmer folk? Vet inte vilka straff det kan bli om det överhuvudtaget blir en påföljd, beror väl på situationen..
Men det måste av många som blir utsatta kännas mycket olustigt, finns det barn kan det bli traumatiskt.. Nu har det tydligen spritt sig till Skaraborg som Tibro och Skara.. Kan vi förväntas oss en sådan figur i Lidköping också? Eller har det redan varit? Har inte koll på det.. Men inte lång tid efter jag skrev detta så hände det.. Tre personer i Lidköping blev strax efter midnatt natten till måndagen jagade på Västgötagatan av två clowner med tillhyggen..
Det är säkert inga glada mysiga clownansikte man visar upp sig i utan Stephen King-aktiga masker liknande dem från filen "Det"(It)..

Det börjar den 21 augusti i den lilla staden Greenville i djupaste amerikanska södern. Den lokala polisen får en anmälan om att ”clowner” försökt locka in barn i skogen.. Sedan har det spridit sig..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...