måndag 10 oktober 2016

Bert Karlsson igen.

Är herr Karlsson inte direkt inblandad i händelser så är han det indirekt som nu med den nedlagda föreställningen "Främling"..
Liksom med asylmottagningarna får nu skattebetalarna betala miljoner för den nedläggning.. Och vad gäller asylmottagningarna verkar det gå samma väg, nedläggning..
Riksteatern har satsat 4,5 miljoner av sin budget på föreställningen om Bert Karlsson.. Vilken nu alltså inte blir av..
Beskedet om nedläggningen innebär att satsningen på 4,5 miljoner går förlorad, detta enligt uppgifter från Sveriges Radio skriver SKLT. Dessa 4,5 miljoner är helt bestående av skattemedel..
De "konstnärliga" bestämmande gillade inte slutresultatet och då är det lätt att bolla med skattemedel..
Skådespelaren får betalt genom kontrakt även om man aldrig möter publiken och man säger därifrån att beslutet inte är något de står bakom..
Men jösses vad är det för manusförfattare? Har man inte lyckats plita ihop något bra slutresultat om Bert Karlssons liv? Man kan då inte besitta mycket av fantasi eller hängt med i Karlssons digra liv, det måste ju finnas spaltkilometer med bara artiklar om detta.. Men som sagt när det är skattemedel så kan man agera med lättja..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...