fredag 7 oktober 2016

Åka gratis buss från 65 år?

Det är frågan det som politiker i Lidköping skall ta ställning till om man har råd med efter ett nytt reningsverks som kostar en bra bit över 500 miljoner, kraftstation över 100 miljoner och vägbyggen som kostar multum o.s.v..
Då får vi se om man anser att vi från 65 skall få åka buss gratis.. Är inte så säker på det, då får vi se vad det blir för undanflykter.. Men de kanske överraskar och sänker till 65.. Fixa gratis till miljöbilar går bra men till pensionärer, det vet i f..
I Vänersborg är åldersgränsen för att ansöka om seniorkort 75 år men där får man resa fritt dygnet runt, till skillnad från i Trollhättan där är det 65 år, men det gäller fria resor under lågtrafik.. Vad det då är för mening..
Vi får se vilket system för att få seniorkort som kommer här, om det överhuvudtaget kommer någon ändring.. Kanske vi måste vara religiösa för att få åka gratis buss.. Be en bön för att få åka med..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...