måndag 19 september 2016

Utgifter för kommunen.

Det är mycket nu för kommunen som skall smaka och kosta.. Redan beslutat är ju nytt reningsverk och ett relativt nytt reningsverk är byggt, där båda nog kommer att kosta oss kommuninvånare hål i plånboken..
Nu skall man debatter en solcellsanläggning på taket till Sparbanken arena för ca 500 miljoner och om den gamla reliken till badhus skall renoveras som redan gjorts i omgångar eller om man skall bygga nytt också för ca 500 miljoner..
Så kommer väl även det bli lite kostnader för kommunens "favorit-projekt" Hamnstaden. Kostnader som bygger på de åtagande en kommun alltid har vid anläggning av nytt bostadsområde..
Men detta är knappt några projekt som påverkar oss lite äldre inom vår livstid, kanske att man påbörjar Hamnstaden.. Lidåker skall väl också förhoppningsvis påbörjas inom vår livscykel..
Men något nytta badhus kommer vi inte att se inom de närmaste decennierna, därtill har kommunen för dyra kostnader, så bilden av den gamla reliken får vi leva med länge än.. Vi kan väl åka till Skövde o bada var det väl ett kommunalråd som sa.
Arkivbild.
Kan tänka mig att både fråga om solceller och nytt badhus bordlägges för senare(mycket senare) tillfälle. Miljömupparna inom sittande kommunal regering har nog synpunkter på solceller men deras kollegor i regeringen har ju bestämt att även solceller skall beskattas eller kommer att beskattas så.......

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...