måndag 26 september 2016

Tillväxt Lidköping

ställer till med kalas igen och bjuder in till 2016 års Lidköpingsgala, den den 11 november kl 19.00..
Kanske ett led i att försöka få upp Lidköping lite på Näringslivets dystra lista om placering för kommuner.. Man bjuder in till årets största fest för näringslivet och idrotten som man skriver.. Evenemanget går i Sparbanken Lidköping Arena. Årets konferencier är Lotta Bromé som skall försöka hålla uppe stämningen..
Lidköpingsgalan är ett samarbete mellan näringslivet och idrottsföreningar i Lidköping.. Man kan köpa biljetter som antingen är Guldbuffé, med välkomstdrink, förrätt, varmrätt, dessert, kaffe, alkoholfri dryck, antar det är som ett alternativ, för 540 kr inkl. moms..
Eller Buffé, välkomstdrink, varmrätt, kaffe, alkoholfridryck), 340 kr inkl. moms..
Om du vill ha lite starkt innanför västen och inte t.ex. kör bil kan du köpa 1 glas öl/vin, 65 kr.. Vilket är ett jäkla hutlöst pris.. Aldrig att jag betalar 65 kronor för ett glas vin eller öl.. Å andra sidan behöver man inte gå dit för att dricka starkvaror men varför skall de vara så dyra? Svensk alkoholpolitiks förtjänst måhända!!

Inga kommentarer:

Fetta!

Vill man ha en specialdesignad registreringsskylt kostar det 5000, har läst om summan 6500 kronor också, vilken summa som är rätt vet jag i...