måndag 12 september 2016

Taket på.

Takkransen hänger uppe vid bygget på "Tusenfotingen" där pizzeria Roma skall husera så det har tydligen varit takstolskalas annars hade det hängt en gubbe där, ett upptåg som absolut inte gillades av arbetsledningen.. För det pekar på en viss snålhet och att inte följa traditionerna..
Troligtvis är det PEAB som stått för "kalaset" för kommunägda företag som AB Bostäder är paniskt förskräckta att bli anklagade för slöseri med skattemedel eller hyresgästers pengar och om det sedan inkluderar alkohol, då !!!!!
Kommunala Skövde Värmeverk AB hade takstolskalas för block 4, då kostade festen 180 000 kronor. det blev knorr.. Och nästan alla kommuner har nu en restriktiv alkoholpolicy, i alla fall för vanligt dödliga..
Men hur som helst så är nu taket på det första huset och snart följer väl det andra.. Sedan startar det omfattande arbetet med interiören/fasaden och det görs inte på en månad..

Inga kommentarer:

Mat för bantning!

 Skulle definitivt behöva gå ner runt 20 kg men att ta sig i kragen och göra det är nästan omöjligt.. Men råd finns det i massor därute: &qu...