måndag 12 september 2016

Taket på.

Takkransen hänger uppe vid bygget på "Tusenfotingen" där pizzeria Roma skall husera så det har tydligen varit takstolskalas annars hade det hängt en gubbe där, ett upptåg som absolut inte gillades av arbetsledningen.. För det pekar på en viss snålhet och att inte följa traditionerna..
Troligtvis är det PEAB som stått för "kalaset" för kommunägda företag som AB Bostäder är paniskt förskräckta att bli anklagade för slöseri med skattemedel eller hyresgästers pengar och om det sedan inkluderar alkohol, då !!!!!
Kommunala Skövde Värmeverk AB hade takstolskalas för block 4, då kostade festen 180 000 kronor. det blev knorr.. Och nästan alla kommuner har nu en restriktiv alkoholpolicy, i alla fall för vanligt dödliga..
Men hur som helst så är nu taket på det första huset och snart följer väl det andra.. Sedan startar det omfattande arbetet med interiören/fasaden och det görs inte på en månad..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...