torsdag 1 september 2016

Rivning av Gamla Uno X.

Nu har man kommit igång med att riva det hus som stått tomt ett bra tag.. Där det senast var Biltjänst som huserade, de som nu återfinns vid Änghagens köpcentrum.. Tidigare låg där en bensinstation b.la. Uno X, nedlagd runt 1977.. Vad som fanns där efter 1977 vet jag inte.. Om det stod tomt till Biltjänst kom dit, för de kom väl inte dit 1977?
Nu skall det bli vad jag förstått parkering, som gjort för restaurang Ha Long, men förhoppningsvis är den inte reserverad för det..
Om det i framtiden blir någon byggnad där återstår väl att se.. Tomten är väl för liten för bostäder i alla fall och så ligger den precis intill järnvägen, vilket kanske inte har någon betydelse, för det finns det fler hus som gör efter sträckan där.
Troligtvis vet alla i Lidlöping var detta hus finns(fanns), skulle ni inte veta det så är det vid korsningen Gamla Kållandsgatan - Läckö­g atan.. Om ni vet var det är......
Staket upp, flera stor containers på plats så det är bara att börja..

Inga kommentarer:

Väder eller vad?

Det är väl satans så knepigt, idag skall det nästan bli sommarvärme men i morgon om prognosen stämmer vårvärme och kanske inte ens det.. Va...