torsdag 8 september 2016

Missriktad miljöuppmärksamhet.

Lidköpings fjärrvärmebolag tänker satsa på en grönare framtid. Senare i höst byter bolaget namn till Lidköping energi. Och det står dem väl fritt.. Men förövrigt är jag så hjärtligt trött på detta eviga miljö-tugg.. Nu höjer regeringen inkomstskatten för vissa under glada tillrop om miljön.. Finns det en dag utan man får läsa hur duktiga kommuner, företag eller privatpersoner är för miljön..
Om det hade varit miljö på arbetsplatser, skolor och liknande, miljön för djur och det vi äter.. Ibland kan vi läsa om detta men till ABSOLUT övervägande del tjafsas det om utsläppen och den globala uppvärmningen som man inte vet exakt vad den beror på..
Hur det än är så är Sveriges del av det TOTALA utsläppet 1,5 PROMILLE. Alltså en piss i havet, men ändå är vi ett land som politiker åderlåter mest i form av avgifter, skatter och andra pålagor. Då är politikerna så nöjda. Miljöpartister vill helst ödelägga biltrafiken och göra nästan halva Västsveriges arbetande befolkning arbetslös..
Man kämpar för skola och vården för deras bästa, men den biten vars arbetare gör att vi får mycket viktiga inkomster från export och indirekt är orsaken till många jobb, vill man ödelägga i princip..
Miljö är viktig för alla men se för tusan till att den som miljö som drabbar oss direkt i dagligt arbete och uppehåll, att det får betydligt mer uppmärksamhet.. Hur ofta hör vi talas om regnskogen, skövling av haven utrotning av djur i förhållande till utsläppen?

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...