torsdag 29 september 2016

Korkad COOP reklam.

Man har reagerat på COOP:s korkade reklamfilm om kött..
Lantbrukare reagerar starkt på COOP:s reklamfilm med budskapet att äta mindre kött för planetens skull.. Sluta helt med kött då för tusan COOP..
— De behandlar oss som en cigarettfimp. De slänger ner oss på backen och trampar på oss, säger lantbrukare i SKLT.. Håller fullständigt med lantbrukarna i detta fall.. COOP skall ge tusan i att moralisera över vad vi äter och är samtidigt ett hycklande företag, som moraliserar å ena sidan medan man motsäger sig å andra sidan..

För inte så många år sedan hade man problem inom koncernen.. För att klara sig måste COOP spara 500 miljoner kronor under perioden 2013–2015 skrevs det då..
Har man kommit ikapp nu och vill sälja mindre? Vi får väl göra dem till viljes och inte köpa kött på COOP.. Synd bara om deras personal på köttavdelningarna runt om i landet.. Skall man säga upp dem nu? Och COOP i stan har en hel avdelning med kött, dags och ersätta den med selleri kanske? Eller kanske sparka dem som gjorde denna idiotiska reklam.. COOP som flera andra har fallit för den svenska hysteriska miljömuppe agendan..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...