fredag 16 september 2016

Kändisar är förstående för Bert Karlsson.

Angående uppsättande av Bert Karlssons skyltar i Skara mot avslag i kommunen kan man undra..
Har herr Karlsson någon speciell klausul som gör att han kan agera som han vill? Eller gäller lagar och regler för han som för oss? Även om vi inte har uppsägning av anställda eller ekonomiska resurser bakom oss?
Sedan får han kändisar bak ryggen som också har svårt att tänka...
— Jag är stolt över att ha fått vara med om det här ögonblicket, jag känner bara glädje, säger Torgny Söderberg, som skötte själva avtäckningen.. Får han väl göra, men det förändrar inte situationen..
Lasse Holm: — Bert är en revoltör som går sina egna vägar, men jag förstår hans vrede när jag hör hans tal, och jag ser hur upprörd han är... Jaha och??
Då kan man ge fan i byggnadslov och liknande? Är det en uppmaning till alla? Eller är det enkom för herr Karlsson?
Det enda Skara kommun kan göra är att låta saken ha sin lagliga gång.. Visst har Bert Karlsson gjort mycket för Skara men det är inte av ideella skäl, han har väl fått tillbaka en och annan krona..
Och liksom vi andra får han ta motgångar, att hota gör inte saken bättre.. Mathanteringen på Stora Ekeberg är det bara att ge fan i den också efter anmärkning, där hotas ju med uppsägningar av personal.. Tänk om alla som får anmärkningar av hälsovårdsinspektör skulle hota med det.
Jaja det blåser väl över detta också, men som en av fotfolket så blir man lite frustrerad över att vissa får sin sak framförd i media och uppbackad av kändisar.. Vi som får kämpa i det lilla och obetydliga..
Riddaren av "Medeltidens värld" har gått vidare och givit sig ut på nya äventyr helt bortkopplat från det kaos detta projekt skapade..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Studenten

Tisdagen den 5 juni springer studenterna ut i friheten med allt vad det innebär både före och efter.. Bland annat Fredagen den 8 juni är det...