fredag 9 september 2016

Inget prisras i Lidköping på fastigheter.

533 140 kronor var snittpriser för bostadsrätter i Lidköping sålda det senaste året, enligt statistik från Svensk fastighetsförmedling.. Vilket skulle göra en ökning på 25% efter förra mätningen, ungefär ett år sedan..
Nu är ju Svensk fastighetsförmedling långt ifrån de enda mäklarna i stan men kollar man där så är det mycket olika priser där naturligtvis villor toppar mot bostadsrätter.. Pris på över tre miljoner finns på villa här och 190 000 för en bostadsrätt, sedan allt däremellan.. Hos andra mäklare finns det säkert både billigare och dyrare exempel..
Men tydligen så står sig den marknaden stark i Lidköping till glädje för vissa och till förtret för andra.. Hos booli.se kan ni få en överblick..
Riksbyggen byggde om för något år sedan på Skaragatan där socialen innan låg mitt emot kommunhuset, till bostadsrätter... Vet inte priset på lägenheterna ligger, det beror väl på vad man kan få ut, eller om alla är bostadsrätter.. Men chans för relativt bra betalt finns tydligen i Lidköping.. Tills Riksbanken börjar höja räntan..

Arkivbild.

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...