onsdag 14 september 2016

Återvinnings-tjafs igen.

Lidköping är en bland de sämsta kommunerna i Sverige på att återvinna förpackningar. Det visar statistik från Förpacknings- och tidningsinsamlingen (FTI) skriker NLT ut idag..
Vet ni vad NLT och kommun, bryr mig inte ett skit och era argument från kommunen går inte in.. Släng inte skiten i naturen så är de resurser som går åt eller förloras försumbara och en trend i den allmänna miljöhysterin..
Det som är sant är att vi i kommunen kommer dyrt att få betala för miljömupparnas politiskt korrekta iver.. Kommunen borde också själva se till sina bolag, men där har man direktörer som går ut med försäkran att de följer gällande regler.

Några timmar efter jag skrivit detta cyklade jag förbi containrarna vid Fredriksdalskolan och möttes då av denna syn gällande container med förpackningar.. Är det ett bevis på vårt slarv eller på de som sköter tömningen tro? Vad skall man göra när det är överfullt?

Inga kommentarer:

Meningslöst!

Man kan undra om någon finner ett nöje i att klottra på fasader det är inte ens snyggt.. Likadant när man kastar skräp runt sig där man be...