söndag 4 september 2016

Aktiviteter i centrum.

Då var man varit framme i centrum igen då.. Där pågick "Kul på hjul", "Må bra dagen" och loppis i form av "Portobello road".. Och det var rörelse.. Men vad snabbt en regnskur kan tömma torget på folk, men de kom fram igen när det upphörde och senare på dagen blev det riktigt bra..
Loppisen var som vanligt välbesökt, men det är tyvärr sällan jag finner något.. Kanske inte tittar ordentligt, ibland kom man inte ens fram till borden..

Vid Kul på hjul fick det provas på olika former av cyklar och kommunen samt Västtrafik hade där något cykelrelaterat, du kunde vinna en el-cykel. Sådana som du vill låsa in på det nya cykelgaraget förmodar jag, om du reser med Västtrafik..
Där fanns också en kopia av en cykel som man tillverkade någon gång runt 1870-talet och där gällde det att hålla balansen. Tänk på hur vägarna såg ut då, ingen asfalt precis..


Där var också löpning för barn på Torgbron, kampsport, Kroppslabbet hade hinderbana samt flera stånd på Stenportsgatan.. Och som sagt mycket folk var framme även om vädret till en början inte var bra.. Läste någonstans att dessa "jippon" inte hjälper centrum så mycket, jag vet inte.. De gör väl det de gör och nog är det väl ett trevligt avbrott mot de vanliga rutinerna.. Så för min del får de gärna fortsätta..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...