torsdag 25 augusti 2016

Vad skall hända med vårt gamla vattentorn?

Läste att man skall inhägna vårt gamla vattentorn för det är en farlig miljö då stenar kan falla.. Om det är enbart för att stenar skall falla så undrar man varför det inte åtgärdas.. Kan Skara renovera sitt gamla vattentorn så kan väl Lidköping.. Det är väl en lika mycket "klenod" här som Skaras vattentorn..
Vet att det varit på tal länge länge vad som skall göras men det har inte kommit till skott.. Men vi bor ju i visionernas stad så det har väl stoppat där...
Något har gjorts och kanske görs för det står en liten arbetsbod utanför, men ingen fanns på plats denna dag att fråga..
Så man vet inte hur allvarliga försöken är att renovera eller om det är bara en slags första hjälp och sedan låter man det vara..

Det har som sagt varit flera förslag om vad man skall göra med det vackra gamla tornet.. Lägenheter, restaurang, utkikstorn m.m..
Men har inte hört ett knyst, någon som vet? För inte låter man väl tornet bara stå där omgivet av ett staket, det vore väl ett slöseri utan like med en byggnad som all nu levande Lidköpingsbor vuxit upp med..
Lite historia om "Vårt gamla vattentorn" i all enkelhet..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...