tisdag 2 augusti 2016

Skaravägen olycksdrabbad.

Vad har hänt med Skaravägen? Den har väl aldrig varit så olycksutsatt som på senare tid? Är det tillfälligheter eller vad, som gjort att olycksfrekvensen där blivit hög..
Igår måndag körde en bil av Skaravägen och voltade ut på en åker.. Innan det var det en tragisk dödsolycka.. Vägen är bred och inte särskilt kurvig och med viltstängsel så den borde inte vara anledning till särskilt många olyckor.. Kanske vägen är för bra och folk gasar på!! Men det finns några fartkameror också.. Där trafikverket inom ett antal år vill sänka till 80 km/t.. Som om folk skulle bry sig om det mellan kamerorna..

Det är Trafikverkets sätt att visa som med järnvägen i vår bygd att vi skiter i er, våra pengar måste gå till de stora lederna.. Konstigt nog har man fått lös pengar till ny väg mellan Lidköping-Källby.. Men det var 50-60 år sedan någon större väg byggdes i våra trakter så man har väl samlat ihop lite smulor som ramlat från bordet med de viktiga investeringarna..

Inga kommentarer:

Glutenfri inte bättre.

Man blir irriterad på detta tjafs om glutenfri mat i reklamen.. En orsak är för att man kan ta bättre betalt.. Många tror att det är nytti...