fredag 5 augusti 2016

Sista motortorsdagen.

Då är vi framme vid fredagen den 5-augusti år 2016 och vad den dagen har i beredskap åt oss vet vi väl bara delvis..
Men vad vi vet är att igår torsdag var det den sista motortorsdagen för detta år, får se om det återkommer.. Och knappt har ett "evenemang" slutat förrän ett annat tar vid och det är porslinsfestivalen som startar denna dag..
Imorgon lördag så drar det igång på motorstadion med prins Carl-Philip som dragplåster i Prins Carl Philips Racing Pokal.. Om jag fattat det rätt är det gokart..
Så nu har ni ingen ursäkt att sitta hemma, ge er ut på något evenemang eller varför inte på båda.. Personligen ser jag nog fram emot motorstadion lite mer än porslinsfestivalen vilket inte hindrar mig att besöka den..
Så har då motortorsdagarna gjort sitt för detta år, tyvärr var inledningen inte den bästa vädermässigt men det bättrade sig senare.. Fördelen med dessa torsdagar är att torget inte är övergivet.. Vilket annars är vanligt på sena eftermiddagar..

Kunde inte låta bli att bli lite nostalgisk när jag såg "mopparna", ägde ingen av dessa modeller men kommer ändå ihåg "moppeåldern" med förtjusning..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...